Tribun Seleb
TribunJualbeli
Tribun Network
About Us
Redaksi
Info Iklan
Contact Us
Help
Terms of Use
Privacy Policy
Pedoman Media Siber
No Thumbnail
Desktop Version

Chord Gitar

Lirik dan Chord Lagu Sugeng Dalu - Denny Caknan: Udan Tangise Ati

Berikut ini lirik dan chord gitar lagu Sugeng Dalu yang dipopulerkan oleh Denny Caknan, dikenal sebagai penyanyi sekaligus pencipta lagu dari Ngawi.

Lirik dan Chord Lagu Sugeng Dalu - Denny Caknan: Udan Tangise Ati
Tangkap Layar akun YouTube Denny Caknan
Lagu Sugeng Dalu dari Cak Caknan. Lirik dan Chord Lagu Sugeng Dalu - Denny Caknan: Udan Tangise Ati. 

TRIBUNNEWS.COM - Berikut ini lirik dan chord gitar lagu Sugeng Dalu yang dipopulerkan Denny Caknan.

Lagu Sugeng Dalu diciptakan oleh Denny Caknan.

Denny Caknan dikenal sebagai penyanyi sekaligus pencipta lagu dari Ngawi.

Berikut chord gitar dan lirik lagu Sugeng Dalu dari Denny Caknan:

[Intro]
Dm G C G
 
[Verse]
         C
 Sugeng dalu
Dm         G            C
 Ati sing biyen tau ngelarani
Dm           Em    F
 Wis suwe we ra rene
                    G
 We lungo mung masalah sepele
               C   G
 We golek liyane
         C
 Tambah loro
Dm         G            C
 Yakin we teko nambahi sengsoro
Dm           Em    F
 Ngrusak tatanan ati
              F
 Sing wis pingin lali
    G                     C      C7
 karo gedhe dhuwure balunganmu
 
 
[Pre-Chorus]
          Dm              F
Aku wis ora gagas kata luka
           C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
   Dm               F
Mario lehmu dolanan ati
         G
Wis wayahe we kapok mblenjani
 
 
[Chorus]
            F
 Udan tangise ati
G                  Em
 Saiki wes rodo terang
A                   F
 Masio isih kadang kelingan
G                       C
 Kowe seng tak sayang sayang
   C7            F
 Saiki mung cerito loro
G                          Em
 Mpun kadung mbekas ning dodo
A                      F
 Perihe ati sing mbok paringi
G                        C     G
 Wis cukup ra bakal tak baleni
 
 
[Interlude]
Dm G C G
 
 
[Pre-Chorus]
         Dm               F
Aku wis ora gagas kata luka
           C
Wis cukup wingi ra pengen mbaleni
   Dm               F
Mario lehmu dolanan ati
         G
Wis wayahe we kapok mblenjani
 
 
[Chorus]
            F
 Udan tangise ati
G                  Em
 Saiki wes rodo terang
A                   F
 Masio isih kadang kelingan
G                       C
 Kowe seng tak sayang sayang
   C7            F
 Saiki mung cerito loro
G                          Em
 Mpun kadung mbekas ning dodo
A                      F
 Perihe ati sing mbok paringi
G                        C     G
 Wis cukup ra bakal tak baleni
 
          F                 G
 Perihe ati sing mbok paringi
          C
 Ora tak baleni
 
[Outro]
C

Baca juga: Chord Gitar dan Lirik Lagu Satru - Denny Caknan feat Happy Asmara, Lengkap dengan Video Klipnya

Baca juga: Chord Gitar dan Lirik Lagu Wes Tatas - Happy Asmara, Kunci Mudah Dimainkan

(Tribunnews.com)

SImak chord gitar lagu-lagu lainnya

Ikuti kami di
Penulis: Suci Bangun Dwi Setyaningsih
Editor: Tiara Shelavie
Sumber: TribunSolo.com
  Loading comments...
© 2021 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media. All Right Reserved
Atas