Tribun Seleb

Chord Gitar

Chord Gitar Pingal - Ngatmombilung, dari Kunci C: Mung Iso Mbayangke Kabeh Kenangan

Berikut ini chord gitar dan lirik lagu Pingal - Ngatmombilung, mulai dari kunci C: Mung iso mbayangke kabeh kenangan kowe tak boncengke.

Penulis: Yunita Rahmayanti
Editor: Citra Agusta Putri Anastasia
Chord Gitar Pingal - Ngatmombilung, dari Kunci C: Mung Iso Mbayangke Kabeh Kenangan
YouTube Ngatmombilung
Pingal - Ngatmombilung. 

TRIBUNNEWS.COM - Artikel ini memuat chord gitar dan lirik lagu Pingal oleh Ngatmombilung.

Ngatmobilung mengunggah video klip lagu Pingal di akun YouTube-nya pada 30 Agustus 2021.

Selengkapnya, berikut ini chord gitar lagu Pingal.

Chord Gitar Pingal - Ngatmombilung

(Intro)

F G Em A
Dm G C..

C F
piye.. sing njelaske karo wong tuo..

G C
wes ngelakoni tekan semene..

G/B A Dm
nek akhire bakal bubar pisahan..

G C
kowe kegodo tresno karo wong liyo..

C F
ngelali.. kowe sing tau omong dewe..

G C
nglakoni tresno tekan tuo..

G/B A Dm
ora ngeliyo mung aku neng atimu..

G C
nanging saiki atimu ono wong liyo..

F G
ibarat esuk mendung..

Em A Dm
awan aku kudanan..

G
sore mbok larani..

C
mbengi tak tangisi..

(Chorus)

F
mung iso mbayangke..

G
kabeh kenangan..

Em
kowe tak boncengke..

A
turut dalan kekepan kudanan

Dm
saiki nyatane..

G
kowe malah milih..

C C7
dikekep wong liyo..

F G
opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..

Em
kudu kelangan..

A
wong sing paling tak tresnani..

Dm
rajenak dolan..

G
radoyan mangan..

C
nek ora mbok dulang..

(Int.)

F G Am..

F G C..

F G
ibarat esuk mendung..

Em A Dm
awan aku kudanan..

G
sore mbok larani..

C C7
mbengi tak tangisi..

(Chorus)

F
mung iso mbayangke..

G
kabeh kenangan..

Em
kowe tak boncengke..

A
turut dalan kekepan kudanan

Dm
saiki nyatane..

G
kowe malah milih..

C C7
dikekep wong liyo..

F G
opo kowe ra kroso.. abot'e atiku..

Em
kudu kelangan..

E A
wong sing paling.. tak tresnani..

Dm
rajenak dolan..

G
radoyan mangan..

F Fm C
nek ora mbok dulang..

Dm
rajenak dolan..

G
radoyan mangan..

C
nek ora mbok dulang..

Baca juga: Chord Gitar Widodari - Denny Caknan ft Guyon Waton: Ku Pernah Terjatuh, Ku Pernah Ditinggalkan

Tonton juga video klip lagu Pingal - Ngatmombilung di bawah ini.

(Tribunnews.com)

Berita lain terkait Chord Gitar

Sumber: TribunSolo.com
Ikuti kami di
© 2021 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media. All Right Reserved
Atas